Evde Instagramdan Para Kazanma

Evde instagramdan para kazanmaInstagram ilk çıktığı günden bugüne eklenen birçok yeni özelliklerle online evden para kazanmak isteyenler için pazar haline gelmiştir.

Popüler bir kişiyseniz ya da çok fazla takipçiniz varsa bu sayede birçok firma reklam adına sizinle çalışmak isteyecektir. Reklamlı ürünlerin fotoğraflarını ya da videolarını paylaşarak gerçekten yüksek miktarlarda para kazanılmaktadır. Popüler kişi olabilmek için kendi şahsınıza ait olan hesaplardan insanların ilgisini çekecek paylaşımlarda bulunmanız ve Türkiye’de tanınmanız gerekmektedir.

Ya da hali hazırda bir iş yapıyorsanız reklam yaparak dükkanınızın ya da işinizin tanıtımı yapıp instagram üzerinde sayfa açmanız birçok insana ulaşmanızı sağlayacaktır.

Sıfırdan bir sayfa oluşturarak da bir instagram hesabı açabilirsiniz. Ancak önemli nokta ise açılan sayfanın tutulması ve çok takipçi içermesidir. Seçtiğiniz kategori ve paylaşımlarınız takipçi sayısı kazanmanızı sağlayacaktır. Özgün bir kategori seçmeniz ve güncel paylaşımlar yapmanız sizin takipçi kazanmanıza yardımcı olacaktır.

Evde Instagramdan Para Kazanma

Evde instagramdan para kazanma yöntemleri arasında ürün satarak para kazanmak en popüler yollardan biridir. Birçok kişi gerçek işlerini bırakıp instagram üzerinden ürün satışı yapmaktadır. Ürünün tanıtımlarını yapıp sipariş aldıkça anlaşmalı olduğunuz kargo üzerinden adreslere ürünleri göndererek para kazanmaya başlıyorsunuz.

Satacağınız ürünlerin görsellerini çekerek paylaşımda bulunabilir, ürünler ile ilgili bilgi paylaşabilirsiniz. Zaman zaman çekilişler yaparak hem daha çok kitleye ulaşabilir hem de daha çok takipçi sayısına ulaşabilirsiniz.

E-Ticaret İle Para Kazanın

Evde Instagramdan para kazanma yöntemlerinden bir diğeri de e-ticaret yapmaktır. Öncelikle hangi alanda ürün satmak istediğinize karar vermek gerekmektedir. Instagram’da en çok hangi ürünlerin satışı yapıldığına dair bir ön araştırma yapmak oldukça faydalı olacaktır.

Kategorinizi seçtikten sonra bu ürünleri satan toptancı ile anlaşmanız gerekmektedir. Ardından da ürünleri teslim işlemi için kargo şirketi ile de anlaşmak gerekecektir.

Satmış olduğunuz ürünler ile müşteri memnuniyetini yakalamış olmanız gerekir. Size sürekli ulaşabilecekleri bir numara ya da mail adresi vermiş olmanız tercih sebebi olacaktır. Özellikle de ürünlerin herhangi bir hasar olmadan adrese teslim edilmesi fazlasıyla dikkat etmeniz gereken konular arasındadır.